Sobre nosaltres

Mariona i Clara

Som la Clara  i la Mariona, estudiants de Periodisme a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. Una de l’Hospitalet de Llobregat i l’altra de Bellpuig. Una de la ciutat i l’altra del poble. Una de la província de Barcelona i l’altra de Lleida. Però, compartim, entre altres coses, una cosa molt important: la passió pel bon periodisme i la il·lusió d’intentar-lo portar en pràctica.

Gràcies per llegir el nostre bloc i recordeu que les vostres aportacions són fonamentals!

Clara i Mariona

 

 

 

 

 

 

Anuncios

2 comentarios

  1. Marta said,

    Aquest matí escoltant Rac1 i mirant Els Matins he pogut sentir tota mena d’opinions sobre la càrrega d’ahir els mossos. La majoria d’opinions anaven a favor dels estudiants, tot i que també estaven d’acord en què els estudiants haguessin tingut ocupada la UB durant 4 mesos. Però també és cert els que han dit que no ho han fet abans per raons electorals, i tenen tota la raó. Però sí que m’he sentit indignada quan he sentit la Pilar Rahola dient que els estudiants s’havien buscat els cops de porra i que després ho aprofitaven per sortir per la televisió. Indignant.
    Fa pocs mminuts ha comparegut el consell d’interior, Joan Saura. TOt el que se li ha acudit dir és que li sap molt greu tots els ferits que hi ha hagut. Esperem que pensi en tot el que ha passat i que provoqui un canvi en el protocol que han de seguir els mossos d’esquadre. No pot ser que fa 30 anys es queixessin de la Guàrdia Civil i ara tinguem una policia que coacciona d’aquesta manera la població civil. I no pot ser que un nen de 10 anys es vegi colpejat per una porra dels mossos i que després diguin que no va ser així i que el nen el que va tenir va ser un atac de por i que per això el SEM el va haver de tractar.

    En fi, esperem que aquests incidents no es tornin a produir.

  2. elena brianso said,

    Vull continuar rebent les actualitzacions.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: